top of page

Позааудиторний захід до 35 річниці Чорнобильської трагедії


Хай стане мир міцнішим у стократ,

Хай над землею чисте небо буде.

Чорнобиль – попередження, набат,

Його уроків людство не забуде!


26 квітня – 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи. Це знакова дата для кожного українця. Вона розділила життя на до і після. Саме в цей день у 1986 році сталась найбільша трагедія не тільки України, а й усього людства – вибух на Чорнобильській АЕС. Катастрофа на атомній електростанції перетворила місто Прип’ять і 30 км поліських лісів, на зону відчуження. Покинуту і небезпечну, на сотні років. Близько 116 000 людей отримали статус переселенців і більше 6 000 – ліквідаторів. Ми стали свідками не тільки всесвітньої трагедії, а й безмежної мужності, жаги до життя багатьох тисяч наших земляків.


Ми дякуємо всім героям-чорнобильцям, справжнім патріотам і схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у цій боротьбі. Наше спільне завдання – не допустити у майбутньому шкоди природі та людству від мирного атому.


До 35 річниці Чорнобильської трагедії Судак Оксана Петрівна зі студентами груп ЕК-17-1/9 та ЕК-19-1/9 провела позааудиторний захід на тему «26 квітня − 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи».


Матеріали посту підготувала Судак О.П.

53 перегляди

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page