top of page

Наш проєкт у Бюджеті участі – 2020


У нас чудові новини – наша заявка в проєкті «Бюджет участі – 2020» пройшла всі перевірки та допущена до наступних етапів: агітації та голосування! Точна дата голосування ще не визначена. За попередньою інформацією голосування розпочнеться в середині червня і триватиме 2 тижні. В цьому році кожен кам'янчанин зможе проголосувати одночасно за 4 вподобані проєкти.


Зараз розпочався процес агітації і тому ми з екологічно свідомою командою студентів з Кам’янського державного енергетичного технікуму пропонуємо голосувати за наш проєкт, який є дуже важливим, оскільки більшість людей починає свідомо піклуватись про довкілля. Крім того, наявність великих та потужніх підприємств у місті суттєво впливають на стан довкілля та повітряне середовище взагалі.


Важливо спільно намагатися зробити все можливе для відновлення природи – а вона, в свою чергу, буде віддаватиме все найкраще людині.


Тож наша мета: озеленити та відновити занедбаний сквер на вулиці Мальовнича. Ми маємо велику надію на небайдужих мешканців Дніпробуду та екологічносвідомих мешканців Кам҆янського.


Підтримайте наш проєкт – №125 "Зелені легені Дніпробуду"! Настав час діяти! Станьмо ближчими до природи разом!


208 переглядів
bottom of page