top of page

Міжнародний День студентів



Міжнародний День студентів — щорічне міжнародне свято студентської активності, що відзначається 17 листопада.


Що студенту побажати?

Сесії легко здавати, Ніколи не сумувати І заліки отримувати.

Бути впевненим у собі, У дошки - як на стрільбі. Щоб на серці позитив, А в ідеях – креатив!


Дорогі юні друзі! Шановне студентство!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента!


Студенти завжди були авангардом української молоді. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Приємно сьогодні констатувати зростання попиту на освіту. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.


Національна традиція відвела юній інтелектуальній еліті одне з найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови власної держави. Це не випадково, адже новизна, неформальність, незаангажованість думки молодих неодмінно веде до поступу. Ваші успіхи та здобутки у навчанні, спорті, громадських справах тому важливий доказ. Ви – світла надія нашого краю, важливий чинник його соціально-економічного розвитку та духовного збагачення.


Бажаємо українському студентству миру, щастя, успіхів у навчанні, добрих справ Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юначих мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю!


Щастя, злагоди й любові, дорогі студенти!



Адміністрація, профспілковий комітет, педагогічний колектив Кам’янського державного енергетичного технікуму вітає всіх студентів зі святом! Нехай у вашому житті все буде так, як ви хочете, нехай збудуться всі ваші мрії, надії та сподівання!



Матеріали посту підготували Мосолова Н.В., Павленко Т.І., Гуріна М.О.

211 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page