top of page

Святкування Дня захисника України


Напередодні Дня захисника України в нашому технікумі пройшли урочисті заходи, на яких привітали колишніх та майбутніх захисників України.

13 жовтня 2020 року студенти І та ІІ курсів разом з викладачами Герасімовою Інною Михайлівною, Жук Оленою Григорівною та Павлюченко Олександрою Володимирівною підготували та провели спортивно-військове свято.

Під час урочистих зборів дівчата й юнаки віршами та піснями привітали воїнів-патріотів України всіх часів. А у другій частині свята юнаки прийняли участь у спортивно-прикладних змаганнях, де необхідно було продемонструвати свою силу, спритність, кмітливість і дуже необхідну підтримку один одного під час виконання колективних завдань.

Переможцями стали студенти групи ЕТ-20-1/9. Друге місце посіла команда групи КІ-20-1/9, третіми були юнаки збірної команди груп БД-20-1/9 і ЕК-20-1/9.

А ми, всі глядачі, були вдячні артистам і учасникам-спортсменам за гарне свято, під час якого побачили, що на наших майбутніх воїнів-захисників ми можемо розраховувати – це покоління молодих хлопців любить свою Україну і якщо буде потреба, з честю стануть на захист її інтересів та кордонів.

Вітаємо наших викладачів, які безпосередньо були учасниками бойових дій – Кожина Олександра Олександровича (у складі інтернаціонального контингенту в Афганістані), Тищенка Олександра Олесійовича (ІІІ хвиля мобілізації – учасник антитерористичної операції на Сході України липень 2014– березень 2017).


СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

159 переглядів
bottom of page