top of page

ВСЕСВІТНІЙ ТИЖДЕНЬ ГРОШЕЙ 20 БЕРЕЗНЯ – 2 КВІТНЯ 2023 GLOBAL MONEY WEEK

Студенти Кам’янського енергетичного фахового коледжу прийняли участь у Всесвітньому тижні грошей (GMW), що проводилась фахівцями НБУ з 20 березня по 2 квітня 2023 р. Метою заходу було підвищення фінансової грамотності серед молоді України.


Для майбутніх фахівців в галузі комп’ютерних технологій був проведений вебінар «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг». Приймали активну участь здобувачі освіти з груп КІ-21-2, КІ-19-1, КІ-19-2. Учасники заходу дізнались про четверту технологічну революцію в історії людства, як комп’ютерні алгоритми змінюють життя, що таке відкритий банкінг. Особливу зацікавленість визвала дискусія на тему «Чи замінить штучний інтелект людину?».



Студенти в рамках Всесвітнього тижня грошей підготували презентації з оригінальними ідеями як підвищити фінансову обізнаність серед молоді України. Особливо цікаві роботи надали Вольський Олександр (БД-19) і Куйбіда Нікіта (ЕТ-21-2).



Забезпечили заходи GLOBAL MONEY WEEK в Кам’янському енергетичному коледжі зам.директора з виховної роботи Божкевич Я.Б. і викладач суспільних дисциплін Хрідочкіна М.О.


Матеріали посту підготували: Божкевич Я.Б. і Хрідочкіна М.О.

69 переглядів
bottom of page