top of page

Cтуденти на регіональній конференції з економіки


15 квітня 2021 року студенти групи КН-18-1/9 Залевська Аріна і Харітонов Антон взяли участь в Регіональній студентській конференції за темою «Соціально-економічний розвиток України». Конференція відбулася на базі ВСП «Технологічного фахового коледжу ДДТУ» з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм. Студенти представили роботу за темою «Проблеми малих міст України і шляхи їх вирішення». Науковий керівник: Хрідочкіна Марина Олексіївна. Доповідь супроводжувалась презентацією з використанням мультимедійного ефекту.


Малі міста посідають особливе місце в історичному розвитку України. У них сформувалась національна культура, вони визначають основу прогресу та створення виробничих і містобудівних комплексів, а також є гарантом стабільності держави і суспільства В роботі проаналізована динаміка кількості малих міст в Україні, проведений глибокий аналіз проблем малих міст, динаміка чисельності мешканців цих міст. Використана значна статистична і джерельна база. Запропоновані реальні шляхи для вирішення проблеми малих міст.


Учасники отримали сертифікати і подяки за активну участь. За підсумками конференції тези доповіді будуть опубліковані в науковому збірнику.


Матеріали посту підготувала Хрідочкіна М.О.

74 перегляди
bottom of page