top of page

Квест «ВИ – ВОЇНИ СВІТЛА, ПРАВДИ ТА СВОБОДИ!»

14 жовтня День захисників та захисниць України – назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.


12 жовтня 2022 року здобувачі освіти КЕФК разом із педагогічним колективом також доєднались до святкування цього свята, яке є актуальним у час коли на території України точиться війна. Ми кожного дня протягом останніх 8 місяців спостерігаємо героїзм наших захисників та захисниці, які боронять незалежність України на полі бою.


Викладачі ЦК фізичного виховання та предмету «Захист України» разом із керівниками навчальних груп І курсів провели військово-спортивний квест до Дня захисників та захисниць України «ВИ – ВОЇНИ СВІТЛА, ПРАВДИ ТА СВОБОДИ!». Команди майбутніх захисників змагались у прикладних військових вправах, демонстрували теоретичні знання у військовій справі. Ми могли побачити рівень фізичної підготовки наших юнаків та їх вміння працювати у команді, самостійно вирішувати завдання та приймати рішення.


Змагання були не простими, так як через сигнали повітряної тривоги, команди перейшли до укриття і навіть там не зупинили змагання і продовжили чесну спортивну боротьбу, демонструючи, що доводити свою силу треба на спортивних майданчиках, а не із вбивчою зброєю в руках.

  • І місце - ЕТ-22-2/9. КН-22-9

  • ІІ місце - КІ-22-9, БД-22-9

  • ІІІ місце - ЕТ-22-1/9, ЕК-22-9

Вітаємо наших переможців! Знаємо, що у майбутньому ми всі будемо під вашим надійним захистом!



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

31 перегляд
bottom of page