top of page

Участь у проєкті Interpipe Mechatronic LAB-2020

Команда нашого закладу у складі: Трухтанов Олексій Сергійович (гр.КІ-17-1/9), Харітонов Антон Сергійович (гр.КН-18-1/9), Ткаченко Ігор Геннадійович (гр.ЕТ-17-2/9) в лютому 2020 року стала учасником проєкту Interpipe Mechatronic LAB-2020.


Interpipe Mechatronic Lab щорічно реалізується компанією Інтерпайп та Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка» за підтримки Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної адміністрації та Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.


Мета проєкту: популяризація технічних наук (мехатроніки та робототехніки зокрема) серед школярів і студентів коледжів, технікумів та професійно-технічних закладів освіти.

Нажаль, в умовах карантинних обмежень, які були запроваджені в березні на всій території країни, навчання в рамках проєкту було припинено.


Пізніше Компанія Інтерпайп прийняла рішення про доцільність продовження навчання в рамках проєкту в он-лайн режимі. Тренувальні заходи відбулися в період з 09 листопада по 19 листопада 2020 року.


Сертифікати та подарунки переможцям проєкту Interpipe Mechatronic Lab сезону 2020 року вручено! І це означає, що сезон 2020 року завершено!


Він був незвичайний: проходив у змішаному форматі, для тренерів і учасників було багато випробувань та багато «вперше».

Та це не завадило успішно провести всі заплановані тренування та змагання!



Матеріали посту підготувала Петренко Ю.О.

73 перегляди
bottom of page