top of page

Участь у спортивно-масовому заході «Dance winter fairy tale – 2020»

24 грудня 2020 року за підтримки міського голови Андрія Білоусова, був проведений спортивно-масовий захід «Dance winter fairy tale – 2020» серед закладів вищої професійно-технічної освіти міста, з метою розвитку різних напрямів спортивних танців. Цей захід вдруге проходить у Кам'янському і вже став гарною новорічною традицією.


В цьому році у святі взяли участь 8 команд, які змагалися у двох номінаціях: соло-номер та хореографічний командний номер.


Танці – це не тільки рухи під музику, а ще радість і задоволення! У справжніх танцюристів – танцює душа! Тому виступи усіх учасників були яскравими та цікавими.


Наш заклад також не залишився осторонь. Команду нашого технікуму представляв студент ІІ курсу групи ЕТ-19-1/9 Кравець Василь, який виступав у номінації сучасна хореографія (стиль: хіп-хоп) з соло-номером «Super boy». Керівник Жук О.Г. Номер був відзначений як один з кращих! Василь був нагороджений грамотою та цінними призами.


Сучасний молодіжний танець – це спосіб самовираження молоді. Молодість – це час окрилених мрій і натхнення, роки пошуку незвіданої дороги, різнобарв'я життя! Тож вітаємо Василя та усіх учасників заходу з неймовірними виступами та бажаємо творчого натхнення, вдосконалення та яскравих перемог у наступному новому році!


Циклова комісія фізичного виховання та Захисту України

вітає всіх з прийдешнім Новим роком!


Матеріали посту підготувала Жук О.Г.

143 перегляди
bottom of page