top of page

Спорт завжди з нами!


Кожного року на початку вересня всі заклади освіти проводять спортивні свята, де підводять підсумки спортивних результатів минулого навчального року, нагороджують спортсменів-переможців та відзначають найактивніших учасників фізкультурно-спортивного руху, а потім урочисто відкривається наступний сезон спортивних змагань та фізкультурно-оздоровчих свят.

Цього року в умовах карантину наш педагогічний колектив вирішив традиції не змінювати, а змінити формат проведення змагань.

Були проведені товариські зустрічі з футболу. Студенти із задоволенням взяли участь у безконтактних естафетах, змагались у бігу на 30 метрів, у стрибках в довжину.

З 14 по 18 вересня 2020 року проходили різноманітні спортивні змагання, присвячені Дню фізичної культури та спорту в Україні. Кожного дня студенти вболівали за своїх друзів, однокурсників, раділи перемогам. Багато студентів були задіяні і у роботі суддівських бригад під час проведення змагань, що додало динаміки учасникам і позитивно вплинуло на раціональний розподіл часу на проведення спортивного заходу.

Зробивши аналіз цього спортивного тижня, ми отримали такі цифри:

  • загальна кількість проведених фізкультурно-оздоровчих заходів та спортивних змагань – 25;

  • загальна кількість учасників – 763;

  • загальна кількість вболівальників – 150;

  • студентів, залучених до суддівських бригад – 25.

Кращі футболісти – Ус Анатолій (БД-19-9), Трущенко Ярослав (ЕТ-19-2/9), Сєлютін Євген (БД-19-9).

Кращі волейболісти – Мінкін Дмитро (БД-19-9), Ковальчук Віталій (КН-18-9), Миршавка Вадим (КН-19-9), Тарасюк Анастасія (КН-18-9), Фесенко Ольга (КН-18-9), Філімоненко Анастасія (БД-18-9).

Карантин та вірус не можуть завадити нам усім займатись улюбленим видом спорту чи фізичною культурою!

Зустрінемось на спортивних майданчиках!



Матеріали посту підготували Герасімова І.М., Жук О.Г.

92 перегляди
bottom of page