top of page

Свято «Козацька сила» у гуртожитку


10 жовтня 2019 року на спортивній базі студентського гуртожитку КаДЕТ пройшли спортивні змагання, присвячені Дню Захисника України та українського козацтва.


На початку змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять студентів-випускників, які загинули в АТО, а під час навчання у технікумі були активними учасниками спортивного руху: Кочури Максима та Кузьми Миколи.


Потім студенти змагались у силі, спритності, витривалості під час гімнастичного багатоборства та в змаганнях з настільного тенісу. Хлопці виконували вправи у віджиманні на брусах паралельних, підтягуванні, де мірялися силою м’язів рук. У підніманні тулуба вимірювали силу м’язів черева. Випробовували себе у силовій витривалості під час вправи у висі на зігнутих руках на поперечині. У змаганнях брали участь студенти І-ІV курсів, але ж вікова різниця не стала на заваді отримати перемогу у цих змаганнях студенту І курсу гр. ЕТ-19-2/9 Яремі Дмитру.


Командні змагання показали силу духу молодих козаків і ми впевнені, що у разі потреби вони зможуть стати на захист суверенітету України.


Фото

77 переглядів
bottom of page