top of page

ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ БУДІВЕЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

З 13.03.2023 по 17.03.2023 відбувся тиждень циклової комісії будівельних дисциплін.


Будувати – значить творити, створювати. Адже для будівництва по-справжньому гарного будинку потрібні не тільки певні знання і досвід, але і талант. Тому професія будівельника у всі часи була оточена загальною пошаною і повагою. Крім того, робота будівельника завжди у всіх на виду, а майстерно виконуючи її, людина несе оточуючим радість і естетичну насолоду. Для людини, яка обрала професію будівельника, втім, як і для будь-якої іншої професії, визначальними рисами є порядність, відповідальність, працьовитість і, звичайно ж, любов до своєї справи.


Протягом тижня студенти-будівельники демонстрували свої знання, вміння та навички з дисциплін спеціального циклу. Взяли участь у цікавих заходах, конкурсах та олімпіадах.


Розпочався тиждень з цікавої та актуальної конференції «Етапи відновлення будівель та споруд в умовах воєнного часу», яку підготували та презентували студенти гр. БД-22 (керівник Ольга Стицюк)

Цікавим та корисним було засідання гуртка «Будівельний майстер» - практичне заняття з підбору матеріалів оздоблення інтер’єру приміщень згідно їх призначення; розрахунок обсягів робіт згідно вихідних даних (хол КЕФК)


У понеділок та середу студенти 2-4 курсів були активними учасниками олімпіад з дисциплін «Будівельне матеріалознавство» та «Інженерне креслення». Визначені переможці - Штоп Владислав (гр. БД-19), Ізмайлова Юлія (гр. БД-20), Ляшенко Владислав (гр. БД-21).



16.03 відбувся відкритий захист КП з дисципліни «Технологія та організація будівельного виробництва» (керівник Стицюк О.М), де студенти гр. БД-19 показали міцні теоретичні знання



17.03 відбувся підсумковий захід – конкурс «Кращий за фахом». Участь у конкурсі прийняли студенти груп 1- 4 курсів. Боротьба була нелегка, учасники з користю провели час – відповідали на фахові запитання, читали креслення, характеризували будівельні матеріали, були дизайнерами проєктів! Кращою виявилась команда «Бетонні дилери». Всі учасники отримали солодкі та корисні призи. Також було відзначено переможців олімпіад.



Матеріали посту підготувала голова циклової комісії будівельних дисциплін Наталія ГОРБОНОС


135 переглядів
bottom of page