top of page

Планове об’єктове тренування з цивільного захисту

21 травня 2021 року в технікумі провели спільне об’єктове тренування з цивільного захисту та об’єктове протипожежне тренування за темою: «Дії начальницького складу в Управлінні цивільного захисту КаДЕТ евакуацією особового складу технікуму на випадок загрози або виникнення НС, викликаного пожежею».


На тренуванні особисто були присутні майстер виробничого навчання міських курсів ІІ категорії НМЦ та БЖД Дніпропетровської області Зарицька Ю.В. та начальник міського управління ЦЗ та БЖД Байдуж В.А. Вони надавали кваліфіковану допомогу та здійснювали контроль за ходом тренувань.


Були відпрацьовані та оцінені наступні питання з готовності на період проведення тренування КаДЕТ до реалізації планів реагування на надзвичайні ситуації, локалізації і ліквідації наслідків пожежі:

  • якість відпрацювання планувальних документів для організації діяльності з питань цивільного захисту – відповідає вимогам Кодексу ЦЗ України та іншим нормативним документам;

  • стан підготовки начальницького складу органів управління і об’єктових формувань ЦЗ – добрий;

  • функціонування об’єктової системи оповіщення та організації порядку доведення до персоналу про загрозу виникнення НС – відпрацьовано добре;

  • організації заходів забезпечення пожежної та техногенної безпеки – добре.

Під час тренування була відпрацьована евакуація всього особового складу технікуму з навчальних корпусів на безпечне місце, яке розташоване на прилеглій території закладу.



Матеріали посту підготував Кожин О.О.

152 перегляди

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page