top of page

V Зимові молодіжні ігри


01.03.2024 на спортивній базі КЗ «Прометей» відбулись спортивні змагання серед молоді міста Кам’янське, які підтримують головну мету міської влади – творити нову історію Україну зі здоровою українською нацією.

Вже стало традицією протягом останніх 5 років, що за ініціативи Молодіжної ради міста і за підтримки міського голови Андрія Білоусова, управління молоді і спорту міської ради, комунального закладу «Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» молодь міста наприкінці зими збирається у спортивній залі і змагається у різноманітних веселих і цікавих  естафетах. Використовуючи різноманітний спортивний інвентар, молоді люди і школярі під час естафет змогли продемонструвати свою спритність, силу, влучність, швидкість, вміння працювати у команді.

Свято спорту пройшло від початку і до останньої хвилини на високому емоційному рівні. Ми побачили емоції радості від перемоги, бачили, як підтримували тих, хто не прийшов першим на фініш, усмішки під час танцювальної частини змагань, гучні оплески для переможців.

Дякуємо учасникам нашої команди «ЕНЕРГІЯ» за згуртовану командну роботу і високий рівень спортивної майстерності:

  1. Панас Максим (КН-23-1/9) - капітан команди

  2. Муравйов Артем (КН-23-1/9)

  3. Рослік  Вікторія (КН-23-1/9)

  4. Тягнирядно Кирило (КІ-23-1/9)

  5. Шаповал Євгеній (КІ-23-1/9)

  6. Давибаран Валерія (ЕК-23-1/9)

  7. Вантух Іван (ЕТ-23-1/9)

  8. Шкуренко Микита (ЕТ-23-1/9)


За результатами змагань нашу команду нагороджено грамотою і кубком за пропагування здорового способу життя серед молоді міста.

Вітаємо нашу команду з вдалим виступом! У часи війни, в яких ми живемо зараз в Україні, участь у спортивних змаганнях - це наша вдячність і шана всім військовим ЗСУ, які на фронті виборюють наше право на мирне життя у вільній Україні.

Спорт – це не тільки здоровий спосіб життя, але й чудовий спосіб розвитку лідерських якостей, підвищення успішності в навчанні, покращення настрою та боротьба зі стресом.

Приходьте на наші тренування у коледжі, займайтесь самостійно фізичним вправами вдома, з друзями на спортивних майданчиках біля вашого дому і це надасть вам нової життєвої енергії!




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

88 переглядів
bottom of page