top of page

Відкриття спартакіади КаДЕТ



Щорічно на початку вересня циклова комісія фізичного виховання та предмету «Захист України» проводить тиждень, присвячений працівникам фізичної культури та спорту, людям, які люблять займатись фізичними вправами, спортсменам, які пропагують сучасні різноманітні види спорту.


З 06 по 10 вересня на спортивних майданчиках технікуму пройшли змагання серед студентів з шашок, волейболу, футболу, силових гімнастичних вправ. У змаганнях брали участь студенти технікуму, мешканці Дніпробуду, а також в цьому році серед учасників змагань з настільного тенісу була команда викладачів КаДЕТ.


Під час змагань були переможці та ті, хто поки що не може піднятись на п’єдестал перемоги, але кожен знайшов нових друзів, отримав заряд гарного настрою, натхнення до нових спортивних звершень.


Вранці 10 вересня 2021 року на спортивному майданчику КаДЕТ відбулись урочисті збори, на яких студенти пронесли олімпійський прапор та олімпійський вогонь. Заступник директора з виховної роботи Бербенець О.В. привітала студентів з відкриттям спартакіади та побажала міцного здоров’я і щоб під час спортивних змагань відбувалась лише чесна спортивна боротьба.


Після закінчення урочистих зборів студенти розім’яли м’язи під час музичної руханки, а потім студентські команди взяли участь у спортивних змаганнях.


Вітаємо переможців змагань:

  • І місце – гр. ЕТ-21-1/9

  • ІІ місце – гр. КІ-21-1/9

  • ІІІ місце – гр. КІ-21-2/9


Вітаємо зі святом спорту та здоров’я всіх учасників змагань! Бажаємо, щоб свято спорту було з вами кожен день і кожен час.


Чекаємо вас на спортивних майданчиках!



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

480 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page