top of page

Відкриття спартакіади КЕФК

Популяризувати фізичну культуру та спорт, підсилювати інтерес та бажання до занять фізичною культурою та спортом, зміцнювати здоров'я та покращувати самопочуття – ось основна метаю, з якою кожного навчального року на початку вересня ми у нашому коледжі проводимо відкриття Спартакіади.


Участь студентської молоді протягом навчального року у цьому комплексному спортивно-масовому заході сприяє активному розвитку фізичних якостей, збагаченню рухового арсеналу, підвищенню рівня загального здоров’я, відволікання від стресів та негативів війни здобувачів освіти, які у цьому віці є ще дуже вразливими емоційно. Спортивні змагання виховують лідерські якості почуття дружби, колективізму, взаємовиручки, поваги до суперника, бажання довести свою силу одноліткам у чесній спортивній боротьбі.

Протягом року до програми Спартакіади входять такі змагання як: легка атлетика, футбол, шашки, шахи, волейбол, баскетбол, гімнастичне багатоборство, настільний теніс, стрільба із пневматичної гвинтівки.

У час війни складно, але заняття фізичним вправами та спортивні змагання допомагають забути на деякий час складнощі військового стану, заповнити активно свій вільний час, підготувати себе до майбутньої служби у лавах ЗСУ, знайти нових друзів за інтересами.

Педагогічний колектив коледжу приділяє особливу увагу системному фізичному розвитку здобувачів фахової передвищої освіти і завжди є прикладом для молоді. Багато спортивних змагань та фізкультурно-оздоровчих заходів проходять за участі викладачів коледжу. Це цікавий досвід співпраці студентів та педагогів і він щорічно удосконалюється.

9 вересня 2022 року було урочисто відкрито Спартакіаду КЕФК у 2022-2023н.р. Пройшли змагання з шахів та шашок, футболу, студенти змагались у естафетах, а тренерами-консультантами були керівники навчальних груп.


Сьогодні свято, старти нині,

Сьогодні всі спортсмени тут.

І тут навколо радість лине –

Спортивні ігри всіх нас ждуть!


Урочистості завершилися, незабаромрозпочнуться змагання в залік Спартакіади серед навчальних груп та спеціальностей. Бажаємо всім успіхів і достойних перемог!



Матеріали посту підготувала Герасімова І.М.

26 переглядів
bottom of page