top of page

Конкурс «Військовий бліц» до Дня ЗСУ

06 грудня Україна відзначає професійне свято всіх військових – День Збройних Сил України! Напередодні свята викладачі предмету «Захист України» та «Фізична культура» провели для студентів І курсів конкурс «Військовий бліц».


В конкурсній програмі брали участь команди від кожної спеціальності:

  • БД- 23-9 – «Незламні серця»

  • ЕК-23-9, КН-23-9, ЕТ-23-9 – «ЗСУ»

  • КІ-23-9 – «Сталеві воїни»

  • КН-23-9 – «Мрія»

  • ЕТ-23-9 – «Військові енергетики»

Конкурсна програма була різноманітною. Ми змогли побачити різні вміння та навички учасників – теоретичні, практичні.


Хлопці та дівчата протягом конкурсу показали вміння працювати злагоджено у команді та комунікувати із суперниками, вміння приймати швидкі рішення та знаходити креативні шляхи подолання труднощів. Повага до суперників була на високому рівні. Капітани змагались у практичних навичках із збору та розбору патронів до рожку від автомату.


Якісно виділялись під час проходження конкурсів члени тематичного гуртка «Сокіл («Джура») – мали високий, творчій рівень всебічної військової підготовки.


Атмосфера в залі була весела та святкова. Ми бачили з яким азартом учасники бралися за виконання завдань. Раділи разом із переможцями і оплесками підтримували інших учасників.


Але будь-який конкурс оцінює жюрі. Після обговорення продемонстрованих учасниками результатів конкурсних бліців, жюрі оголосило результати:

  • 1 місце – БД-23-9 «Незламні серця»

  • 2 місце – КІ-23-9 «Сталеві воїни»

  • 3 місце – ЕТ-23-9 «Військові енергетики»

Переможців було нагороджено грамотами, а всіх без виключення учасників конкурсу, ведучих та відповідальних за інформаційну та технічну підтримку свята, організатори пригостили солодкими призами.


Свято закінчилось, але ми всі пам’ятаємо, що можливістю жити у незалежній Україні ми завдячуємо ЗСУ – нашим непереможним ГЕРОЯМ!!!


Шановні військовослужбовці, захисники Української держави! Дорогі ветерани! Від щирого серця бажаємо вам сили і незламної віри у перемогу, бравих ідей та добрих надій, впевнених планів та обов'язкового успіху під час виконання бойових завдань, незгасного оптимізму у повсякденному житті та нескінченної енергії, мужності та відваги на ниві служіння українському народу!


Рідні, незламнії, мужні й хоробрі, Найсміливіші, відважні та добрі, Люблячі, милії, ніжні й кохані, Вмілі, упевнені та незрівняні.

Щира подяка вам, наші герої! Ворога знищите ви у двобої. Вами пишаємось та вірим безмежно! Будемо вільні ми і незалежні!

Зі святом Вас у День Збройних Сил України!!!




Матеріали посту підготували Герасімова І.М., Бабієва Т.О. та Сніжко А.Д.

99 переглядів
bottom of page