top of page

Виховний проєкт «Вплив військових конфліктів на довкілля»

Однією із складових здоров'я людини є стан довкілля. Навколишнє природне середовище змінюється постійно. Через антропогенну діяльність зміни у довкіллі призвели до глобальних екологічних проблем.


24 лютого 2022 р. від звуків вибухів прокинулися жителі багатьох українських міст. Почалось військове вторгнення, війна на території нашої незалежної, суверенної України.

Виховним проєктом «Вплив військових конфліктів на довкілля» розкривається поняття війна, які її види існують, проведений аналіз історичних даних стосовно двох світових війн у минулому столітті.


Окремо проаналізовано історію розвитку зброї, її види та наслідки від застосування різного виду озброєння.


Завжди потрібно пам’ятати, що війна несе не тільки загибель і каліцтва для людей, не тільки економічні, матеріальні втрати, а й знищує навколишнє природне середовище, чинить екоцид.


Війна негативно впиває на довкілля, забруднюючи, руйнуючи і знищуючи його. Потрібно не один десяток років, щоб покращити середовище після війн.




Виховний проєкт «Вплив військових конфліктів на довкілля» підготувала гр. ЕК-19-1/9, відповідальна Кисельова Анна, керівник навчальної групи Черниш О.О.

139 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page