top of page

Виховний проєкт «Здоровим бути модно»


7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ).


Мета святкування – підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому.


У наш час здоров'я – це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

Геніальний лікар і філософ Давнього світу Гіппократ стверджував, що яка діяльність людини, такою вона і є, такі і її хвороби.


Необхідність вести здоровий спосіб життя була актуальною як в стародавньому світі, так і сьогодні, тому що це – одна з найвагоміших умов та чинників формування, збереження і зміцнення здоров'я навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах, що забезпечує високу працездатність, добре самопочуття, ефективну адаптацію до змін довкілля. ВОЗ присвячує кожен щорічний Всесвітній день здоров'я будь-яким темам і проводить різні пропагандистські заходи, як в цей день, так і тривалий час після 7 квітня. Зокрема, їм приділяють увагу Генеральний секретар ООН і Генеральний директор ВОЗ в своїх щорічних посланнях, присвячених цьому дню.


Студенти групи ЕТ-20-1/9 (куратор Гусак Н.С.) підготували виховний проєкт: «Здоровим бути модно», що має на меті сприяти розумінню студентами важливості обачного ставлення до свого здоров’я, спрямований на те, щоб показати до якої небезпеки призводить нездоровий способів життя людей, які можуть бути наслідки, підвищити пріоритет здорового способу життя серед молоді.



Матеріали посту підготувала Гусак Н.С.

122 перегляди
bottom of page