top of page

Виховний проєкт «Внесок волонтерів України в розбудову сучасної держави»

09 грудня студенти групи ЕТ-17-2/9 (куратор Павленко Т.І.) та групи ЕТ-16-2/9 (куратор Медьєши Ю.С) провели дослідно-виховний проєкт «Внесок волонтерів України в розбудову сучасної держави».


Студенти зібрали і проаналізували статистичні дані про участь студентства технікуму у волонтерському русі за останні 5 років. Організували пункти збору допомоги для солдатів ООС та невеликі подарунки для маленьких дітей з Верхньодніпровського реабілітаційного центру. Цікаво розповіли про всі відомі волонтерські організації в Україні, про відомих людей, що стали волонтерами, про їх внесок в популяризацію волонтерського руху в нашій державі. Звітували про активну участь кадетівців у волонтерстві.


Запрошені гості Самойлович Олександр Олексійович – голова міського фонду «Родина героя», Кіфора Євгеній Анатолійович – член міської організації «Патріот-2015» і Шевченко Вікторія Іванівна – в.о. ЗДВР Верхньодніпровського реабілітаційного центру розповіли кадетівцям, що їх спонукало стати волонтерами і про людей, які потребують такої підтримки.


13 грудня студенти власноруч підготували смаколики для дітей з Верхньодніпровського реабілітаційного центру і надіслали їм до Дня Святого Миколая.


Участь в акціях, проєктах виховують не тільки почуття поваги до волонтерів, але й почуття відповідальності, співчуття, патріотизму та єднання з усією країною. Гаслом проєкту стало «Разом ми сила», адже волонтерська робота – це не разова акція – це поклик душі допомагати іншим та докладати зусиль для покращення життя навкруги.



Матеріали посту підготували Медьєши Ю.С. і Павленко Т.І.

75 переглядів
bottom of page