top of page

ХІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ АСПІРАНТІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ «НАУКОВА ВЕСНА»

2 березня 2023 року на базі НТУ «Дніпровська політехніка» відбулась ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція аспірантів та молодих вчених «Наукова весна».


У своїх наукових роботах здобувачі освіти Кам’янського енергетичного фахового коледжу представили цікаві, актуальні результати своїх спостережень і досліджень:


1. Студентка третього курсу групи ЕК-20-1/9 Літвінова Єлизавета виступила з доповіддю на тему «Дослідження забруднення повітря експериментальним методом за різного рівня антропогенного навантаження». Секція 8 Сучасні питання екології та захисту довкілля. Науковий керівник викладач географії та екологічних дисциплін Бабієва Т.О.

2. Студент першого курсу групи КН-22-1/9 Базілевич Єгор доповідав за темою «Дослідження використання штучного інтелекту в іграх». Секція 12 Інформаційні технології та телекомунікації. Науковий керівник викладач хімії та інформатики Комарова Є.Л.

Учасники конференції отримали свідоцтва про участь, їх наукові роботи будуть опубліковані у збірнику з матеріалами ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукова весна».


Матеріали посту підготувала голова ЦК природничо-наукових дисциплін Тетяна БАБІЄВА

189 переглядів
bottom of page