top of page

Вибори голови студентського парламенту КЕФК

Студентський парламент 2 листопада 2023 року оголосив про старт виборчої кампанії. Вже 21 листопада 2023 року відбудуться вибори на посаду ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ КОЛЕДЖУ.

Роль студентського самоврядування – це захист прав здобувачів освіти, представництво студентства в адміністрації коледжу і поза його межами на заходах різних рівнів, відповідальність за високу якість освіти, активна участь у створенні умов навчання, організація студентських заходів, можливість самореалізації.

Сьогодні, 10 листопада, закінчився етап представлення кандидатів на посаду голови студентського парламенту коледжу та їхніх програм. Тож давайте знайомитись!

Цього року на участь у виборах подали заяви:


Каряка Тетяна (студентка групи ЕТ-21-2/9) програма кандидата

Бабарь Єгор (студент групи КІ-21-1/9). Не представив свою програму, тому вибуває з кандидатів.

Мединський Іван (студент групи КІ-22-9) програма кандидата


Етапи проведення виборів

З 10 листопада по 20 листопада 2023 року – проведення передвиборної агітації кандидатами.

14 листопада 2023 року – онлайн дебати кандидатів. Всі бажаючі зможуть поставити запитання кандидатам, щоб потім прийняти зважене рішення.

21 листопада 2023 року – вибори голови студентського парламенту КЕФК. З огляду на воєнний стан і змішану форму навчання вибори пройдуть в онлайн режимі за допомогою Google Forms.


Закликаємо всіх студентів брати активну участь у виборчому процесі. Адже ви обираєте людину, яка буде відстоювати ваші права!

bottom of page