top of page

Виховний проєкт «Героїчна Україна – від минулого до сьогодення»


Українці - нація не по крові, а по духу, які люблять свою країну, захищають її, поважають, підтримують її культуру та історію. Протягом багатьох століть виснажливої боротьби за своє національне і соціальне визволення український народ виборов свою незалежність. На наші землі неодноразово зазіхали вороги, які хотіли підкорити собі нашу Батьківщину. Вони руйнували, палили села й міста.

Проте її захисники — українські козаки, воїни УПА вели героїчну боротьбу проти іноземних загарбників. Але було важко уявити, що у XXI столітті боротьба поновиться знову. Так, 24 лютого глава російської держави оголосив про початок "спеціальної воєнної операції" проти України. Її метою він назвав "демілітаризацію" країни.Збройні сили РФ почали завдавати ударів по наших містах та військовій інфраструктурі по всій країні.


Українці різного віку та професій згуртувалися та повстали проти ворогу. І вже з перших днів було зрозуміло, що наш народ стоятиме за свою свободу, життя та Батьківщину до останньої краплі крові. Ця війна - це епоха героїв, оборонців України і це наше сьогодення.


Здобувачі освіти групи ЕТ-19-2/9 презентують проєкт на тему: «Героїчна Україна – від минулого до сьогодення».



Матеріали посту підготувала керівник навчальної групи ЕТ-19-2/9 Коваленко В.В.

303 перегляди

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page