top of page

Виховний проєкт до Дня гідності та Свободи


21 листопада відповідно до Указу Президента України відзначається День Гідності та Свободи — річниці початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності. Саме в цей день, на Майдані зібралися перші декілька сотень протестувальників.


Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Це був день свободи, надії, свято вільних українців. На боротьбу за свої ідеали пліч-о-пліч стали народи заходу і сходу, люди всіх національностей: українці, вірмени, кримські татари, росіяни, білоруси…


Ще не загоїлися рани майдану. Небесна сотня поповнилася новими ангелами. А вже душі загиблих зірками спалахували на небі. Україна продовжує оплакувати своїх героїв…



Українська земля полита потом і кров’ю сотень поколінь працелюбних і героїчних предків, які зберегли для нас солов’їну мову, а нас наділили веселою вдачею, співучістю, працьовитістю та високою мораллю. Ми можемо пишатися мальовничою природою, родючою землею, лагідним кліматом, безліччю корисних копалин і неповторною красою краєвидів.



Матеріали посту підготували керівники навчальних груп:

гр. ЕТ-18-2/9 Штанько О. О.

гр. ЕТ-19-1/9 Павленко Т. І.





343 перегляди

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page