top of page

Виховний проєкт «У нас ще лютий… Він в Україні й досі ще триває…»

22 лютого 2024 року у коледжі відбувся виховний захід на тему «У нас ще лютий… Він в Україні й досі ще триває…», присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення в Україну. Виховний проєкт представили студенти груп ЕК-20-1/9 (керівник Судак О.П.) та ЕТ-21-1/9 (керівник Довга Ю.М.). Протягом виховного заходу студентам та викладачам була представлена презентація та відео про  важкі  перші дні повномасштабної війни в Україні.

Студенти Бойченко Д., Берковський В., Літвінова Є. та Васьковська О. розповіли про обстріли міст, труднощі евакуації, про незламну волю нашого народу, про жагу до перемоги понад усе. Після 24-го лютого наша країна змінилась повністю, всі українці об’єдналися в боротьбі проти агресора. Вже пройшло два  роки з початку повномасштабної війни, а ми і досі живемо в лютому 2024 року. Протягом цих двох років студенти та викладачі нашого коледжу активно займалися волонтерською діяльністю, багато посилок з допомогою було відправлено на фронт нашим бійцям. Під час виховного заходу хвилиною мовчання згадали всіх загиблих: як цивільних, так і Героїв-захисників у цій війні.

Наприкінці заходу студентам наголосили, що ми  маємо тримати свій важливий навчальний фронт, накопичувати знання та вміння для відбудови нашої України після війни.

Ми віримо в  нашу Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 

Матеріали посту підготували керівники академічних груп: ЕК-20-1/9 - Оксана СУДАК, ЕТ-21-1/9 - Юлія ДОВГА.


87 переглядів
bottom of page