top of page

Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2024» та національний етап Міжнародного конкурсу комп`ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024»


В період з 1 березня по 15 березня проводився Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2024» та національний етап Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024». Тема, якого була розробка власного програмного продукту, відеофільма, 3D-моделі, апаратного автоматизованого засобу. 

Мета даного чемпіонату полягає в об'єднанні комп’ютерних проєктів, робототехніки та хакатону, зібрати молодих ентузіастів, які цікавляться IT-сферою, сприяти синергії найталановитішої молоді ІТ з України та світу, просуванню професійної досконалості, міжкультурного діалогу.

Здобувачі освіти групи КН-22-1/9 Кам’янського енергетичного фахового коледжу не залишилися осторонь і теж взяли участь:

  1. Базілевич Єгор та Повстенко Рєгіна (сумісний проєкт) тема «Розробка інформаційного та програмного забезпечення АІС «Облік отримання та витрат медикаментів».

  2. Маркін Сергій тема «My Website D&D. Макет мого веб-сайта на тему модельного агентства».

  3. Філіпп Артем тема «Гра «Змійка» написана на макросах Excel VBA».

 

9-10 березня здобувачі взяли участь в онлайн захисті проєктів та разом з керівником були нагороджені сертифікатами від КЗПО «Київська Мала академія наук учнівської молоді».



15 березня було проведено фінальний етап у Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2024», де здобувачі освіти посіли 3-є місце за свої програмні розробки та були нагороджені дипломами за участь.




Матеріалу посту підготувала викладач спеціальних дисциплін Альона МАРІЩУК.


42 перегляди
bottom of page