top of page

Змагання з волейболу серед юнаків ЗФПО Кам`янського регіону


Минуло вже два роки війни, але і ці важкі випробування не вбили бажання молоді грати, змагатись і просто радіти від зустрічі один з одним.

Відновлено проведення Спартакіади Кам’янського регіону серед ЗФПО з ігрових видів спорту. Черга дійшла і до волейболу.

Команда юнаків Кам’янського енергетичного фахового коледжу разом із тренером-викладачем Герасімовою Інною Михайлівною з вересня місяця систематично тренувались і готувались до цього спортивного протистояння  із юнаками інших коледжів міста.

11-12 квітня 2024 року на спортивній базі Кам’янського коледжу фізичного виховання  пройшли змагання  на високому організаційному рівні. Юнаки мали можливість продемонструвати рівень своєї спортивної майстерності, вміння працювати у команді, поєднувати тактичні дії у захисті і нападі. Дводенне свято волейболу запалило ще більшу любов у молодих людей до цього виду спорту. Ми побачили різні емоції у хлопців - радість, розчарування, але найголовніша емоція - ЩАСТЯ ВІД ТОГО, ЩО ВСІ РАЗОМ І ГРАЮТЬ У ВОЛЕЙБОЛ!

Наша команда посіла у цих змаганнях 4 місце. Після закінчення змагань команда нашого коледжу разом із тренером обговорили і  проаналізували свій виступ та дійшли висновку, що треба працювати над злагодженістю командних дій, у яких технічних елементах треба підвищувати свою спортивну майстерність.

Склад команди:

Зубарєв Єгор капітан команди гр. КІ-21-2/9

Жмирка Владислав гр. КІ-21-2/9

Кубата Артем гр. КН-21-1/9

Кушков Едуард гр. КН-21-1/9

Бойченко Даніїл гр. ЕТ-21-2/9

Ляшенко Владислав  гр. БД-21-1/9

Скрипник Артем гр. КІ-23-1/9



Дякуємо хлопцям за сміливість та чесну спортивну боротьбу! Впевнено крокуйте до наступних спортивних перемог!

 


Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

61 перегляд
bottom of page