top of page

Змагання з волейболу у День фізичної культури в КЕФК


У День фізичної культури в КЕФК 21.03.2024 вихованці секції з волейболу провели змагання, де у протистоянні на волейбольному майданчику зійшлись дві команди. Було вирішено сформувати збірні команди із юнаків і дівчат.

Під час змагання обидві команди продемонстрували високий рівень технічної і тактичної підготовки, взаємоповагу між членами команди і  командою суперника. Під час гри рахунок постійно змінювався. Були моменти зневіри у свою перемогу, але під час перерв капітан команди знову налаштовував своїх гравців на позитив і переконував не відмовлятись від боротьби за кожний м’яч. Такі настанови капітанів і поради тренера з волейболу Герасімової Інни Михайлівни дозволили досягти рахунку в партіях цього волейбольного матчу 2:2. І лише 5-та вирішальна партія, яка закінчилась із рахунком 15:11, дозволила команді Кушкова Едуарда вийти з цього волейбольного змагання переможцями.

Склади команд:

  • Команда «ПОЗИТИВ» - І МІСЦЕ - капітан Кушков Едуард (КН-21-1/9), Скрипник Артем (КІ-23-1/9), Давибаран Валерія (ЕК-23-1/9)

  • Команда «МІКАСА» - ІІ МІСЦЕ - капітан Ляшенко Владислав (БД-21-1/9), Міхно Златослава (ОД-22-11), Скрипник Артем (КІ-23-1/9)


Вітаємо всіх гравців з гарним результатом. Бажаємо перемог у майбутньому і гідно виступити за коледж на міських змаганнях, які пройдуть у квітні 2024 року, де наші команди юнаків і дівчат будуть змагатись із здобувачами освіти коледжів Кам’янського регіону.




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

46 переглядів
bottom of page