top of page

Змагання з настільного тенісу серед ЗФПО Кам`янського регіону


29.02 та 01.03.2024 на спортивній базі Придніпровського металургійного коледжу були проведені  змагання з настільного тенісу серед ЗФПО Кам’янського регіону. У змаганнях брали участь студенти коледжів міста. До складу команд входили два юнаки і одна дівчина.

Два дні спортивних змагань дозволили нам всім зануритись в атмосферу цікавої спортивної боротьби за перемогу. Динамічна гра у настільний теніс вимагала від учасників великої концентрації на техніці, парні зустрічі продемонстрували вміння тактично взаємодіяти гравцям у команді проти супротиву суперників, емоційність змагального процесу вимагала від гравців психологічної стійкості, вміння опанувати себе у моменти програної партії і налаштовуватись на наступний спортивний поєдинок.

Шлях до перемоги був не простим, але у настільному тенісі, за правилами змагань, не буває нічиєї. Тож по закінченню другого дня змагань суддівська бригада змогла визначити переможців. Перемогла команда Придніпровського металургійного коледжу.


У цьому навчальному році, після двох років перерви через війну, наша збірна команда була представлена на змаганнях у новому складі:

  1. Дронь Дмитро  (ОД-22-11) – капітан команди

  2. Діденко Максим (БД-23-1/9)

  3. Троцко Захар (КІ-23-1/9)

  4. Дубина Аліна (БД-21-1/9)


Наші хлопці разом із Аліною показали високий рівень спортивної майстерності. Але і суперники були налаштовані на перемогу. Чесна тенісна спортивна боротьба тривала в кожній партії до останнього очка. У цьому році наша молода команда змогла посісти 5-те місце, але гравці задоволені своїм виступом. Після ретельного аналізу виступу на цих змаганнях визначені перспективні напрямки у тренуванні для підвищення рівня спортивної майстерності гравців та поставлено задачу на наступних змаганнях увійти до трійки переможців.


Дякуємо нашим гравцям за виступ. Вони змагались із найкращими гравцями  серед студентів міста. Бажаємо не зупинятись на досягнутому результаті.

А всіх здобувачів освіти Кам’янського енергетичного фахового коледжу запрошуємо на тренування з настільного тенісу на нашій спортивній базі. Настільний теніс - це активний відпочинок після занять, профілактика захворювань, гарний настрій, приємні зустрічі і нові друзі.




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

64 перегляди
bottom of page