top of page

Змагання з шахів серед студентів ЗФПО Дніпропетровської області у 2023/2024 н.р.

02 травня 2024 року Кам’янський енергетичний фаховий коледж гостинно прийняв фінальний етап змагань з шахів серед студентів ЗФПО Кам’янського регіону в залік Спартакіади Дніпропетровської області у 2023/2024 н.р.

У складі команд змагались один юнак і одна дівчина. Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки вдалій співпраці регіонального методичного об’єднання викладачів і керівників фізичного виховання та ДЮСШ №3, її викладачу та судді з шахів Дмитру Анатолійовичу Задорожному. Змагання пройшли за коловою системою і грали у швидкі шахи «Рапід». Час пройшов швидко, учасникам доводилось у стислий час приймати  тактичні рішення, уважно відстежувати розвиток атак і захисту суперника, докладати максимум інтелектуальних зусиль для досягнення бажаної шахової перемоги.

В кінці змагань серед юнаків навіть довелось проводити додаткові трихвилинні поєдинки, щоб визначити серед трьох учасників тих, хто буде у рейтингу змагань другим та третім. І в остаточних шахових стрімких битвах суддя визначив всіх переможців турніру.

Вітаємо наших переможців:

        І місце - Різник Степан (ВСП ДФКІ та П)

        ІІ місце - Русаков Роман (ВСП ДТК ДДТУ)

        ІІІ місце - Бабарь Єгор (КЕФК,  гр.КІ-21-1/9)

 

       І місце - Цимбал Анастасія  (ВСП ДФКІ та П)

       ІІ місце - Семенюк Олександра (КЕФК,  гр.КІ-21-1/9)

       ІІІ місце - Кошкарьова Анна  (КЕФК,  гр.БД-23-9)


Дякуємо керівнику фізичного виховання КЕФК Інні Михайлівні Герасімовій та Дмитру Анатолійовичу Задорожному в підготовці команди нашого коледжу до вдалого виступу у змаганнях з шахів, а нашим шахістам бажаємо продовжувати тренування і готуватись до переможних виступів на наступних шахових турнірах!




Матеріали посту підготувала керівник фізичного виховання Інна ГЕРАСІМОВА.

48 переглядів
bottom of page