top of page

Обдарована шахова молодь ДЮСШ №3 в гостях у КаДЕТ



28 жовтня на базі Кам’янського державного енергетичного технікуму в спеціалізованому приміщені – шаховій аудиторії відбувся товариський шаховий турнір між вихованцями Задорожного Дмитра Анатолійовича (ДЮСШ №3) та КаДЕТівцями-шахістами.


На початку турніру Задорожний Дмитро подякував адміністрації технікуму та керівнику ФВ Герасімовій І.М. за багаторічну плідну співпрацю у пропагуванні шахів серед студентської молоді. Дмитро Анатолійович відмітив позитивний вплив на підвищення якості гри у шахи, впровадження в роботу спеціалізованої шахової аудиторії, де студенти мають можливість тренуватись, розбирати та відпрацьовувати шахові комбінації, проводити змагання та дозвілля після навчальних занять завдяки великому комплекту шахів та особливо демонстраційній шаховій дошці.


Турнірні поєдинки проходили у дружній обстановці і не зважаючи на достатньо велику різницю у віку між учасниками (від технікуму змагались студенти віком від 16 до 18 років, а представники секції шахів ДЮСШ є учнями шкіл і зараз мають 8-10 років), шахові баталії були достатньо серйозними! Вихованці Дмитра Анатолійовича - юні титуловані шахісти показали клас під час гри, проявили витримку, психологічну стійкість та впевнено закінчили турнірні змагання з перемогою.


По закінченню турніру, Задорожний Дмитро провів аналіз ігор. Студентам були надані пораду щодо розвитку або закінчення конкретних ігрових шахових комбінацій, вказано на помилки гравців турніру та надано методичні вказівки щодо їх усунення.


А потім відбулось саме яскраве дійство – Задорожний Дмитро Анатолійович нагородив грамотами студентів та керівника ФВ Герасімову І.М. за великий вклад у популяризацію шахів серед студентської молоді, а студенти разом зі своїм керівником нагородили солодкими призами своїх молодших суперників.

Розлука буде недовгою і вже 4 листопада на базі ДЮСШ №3 наші шахісти знову зустрінуться. Студенти готові навчатись у своїх молодших друзів!


28 переглядів
bottom of page