top of page

«Творчі ініціативи». Kahoot – вікторина, присвячена Всесвітньому дню Землі та Всесвітньому дню інтелектуальної власності

22 квітня 2024 року на кафедрі хімічної техніки та промислової екології НТУ «ХПІ» за підтримки українського офісу інтелектуальної власності та інновацій відбулась Kahoot – вікторина присвячена Всесвітньому дню Землі та Всесвітньому дню інтелектуальної власності.

Здобувачі групи БД-23-1/9 Кам'янського енергетичного фахового колежу Кіра ПОВСТЕНКО — зайняла І місце — та Дар’я ЗИМА зайняла ІІІ місце серед всіх учасників під керівництвом викладача хімії Ольги ЛИТВИНЕНКО.

Здобувачі освіти отримали цінні екологічні подарунки у еко-боксах та грамоти!

День Землі — 22 квітня. Перша акція цього дня пройшла 1970 року. У Нью-Йорку (США) студенти, школярі та їхні викладачі, вперше організували проведення національного свята – Дня Землі. Відтоді День Землі візначають в усьому світі люди всіх національностей та віросповідань. Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

Говорити про питання покращення екології надзвичайно важливо, а ще важливіше – діяти! Екологічна культура кожного – запорука безпечного життя на планеті. Треба розуміти, що довге та щасливе життя в руках кожного з нас. Примножувати, оберігати, сортувати, не забруднювати-це ключові слова екологічної культури кожного.

Фахівець НТУ «ХПІ» ознайомила учасників з правилами гри та запропонувала дати відповіді на 35 запитань. Відповідаючи на запитання, учасники гри не просто перевірили свою обізнаність, а й розширили знання, замислились над важливістю своїх дій задля збереження природи. Цей результат було досягнуто завдяки обговоренню правильних відповідей на кожне питання.


БЕРЕЖИ ПЛАНЕТУ, БО ВОНА – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ!




Матеріали посту підготувала викладач хімії Ольга ЛИТВИНЕНКО.


 

 

119 переглядів
bottom of page