top of page

Товариські зустрічі з волейболу



Важливою формою організації фізичного виховання студентів є познавчальні фізкультурно-спортивні заходи. ЦК фізичного виховання КаДЕТ щороку проводить комплексну студентську Спартакіаду, а  підвищення спортивної майстерності студентів технікуму відбувається у 6 спортивних секціях із 8 видів спорту, в яких займається близько 135 студентів. Також відпрацьовувати технічну майстерність та набувати практичних тактичних навичок у спортивних та інтелектуальних іграх допомагають товариські зустрічі між збірними командами нашого технікуму та збірними командами шкіл та ВНЗ І-ІІ р.а. міста.


Протягом жовтня місяця були проведені товариські зустрічі між збірними командами юнаків та дівчат нашого технікуму та збірними командами ЗОШ № 22 та ЗОШ № 40. Товариські волейбольні матчі проходили на спортивних майданчиках вище зазначених шкіл та на волейбольному майданчику технікуму, де змагались учні 22 школи та студенти-КаДЕТівці.


Під час таких зустрічей відбувається популяризація олімпійського виду спорту - волейболу, формуються дружні стосунки між молоддю різного віку, відпрацьовуються технічні елементи у волейболі, відслідковуються кандидати у основний склад збірних команд для участі у волейбольних турнірах різного рівня, учні шкіл від студентів технікуму з перших вуст отримують інформацію про студентське життя.


Студенти-КаДЕТівці із задоволенням беруть  участь у таких спортивних заходах, учні шкіл міста знаходять собі старших товаришів і всіх цих учасників об’єднує  єдине – любов до гри у волейбол.

Керівник секції волейболу в КаДЕТ Герасімова Інна Михайлівна та студенти-волейболісти з задоволенням запрошують на свої тренувальні заняття, які проходять у спортивній залі технікуму в понеділок з 14.20 до 16.30 і у п’ятницю з 13.20 до 15.30,  учнів шкіл міста та любителів волейболу училищ та коледжів міста.


34 перегляди
bottom of page