top of page

Участь будівельників у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів і студентів на тему: «Перспективи розвитку будівельних технологій»

26 квітня 2024 року у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» (кафедра будівництва, геотехніки та геомеханіки) відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів на тему: «ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ БУДІВЕЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» (в режимі ОНЛАЙН).

Метою проведення конференції було узагальнення досвіду наукових досліджень у сфері будівництва, а також сприяння їх практичній реалізації.

В роботі конференції брали участь молоді вчені, аспіранти, здобувачі освіти коледжів, керівники впливових громадських організацій, представники вищих закладів освіти з усіх регіонів України та ближнього зарубіжжя.

Під час роботи конференції опрацьовано важливі науково-теоретичні та практичні проблеми дослідження сучасних кризових явищ в галузях будівництва.

В роботі конференції взяли участь здобувачі освіти нашого коледжу Ірина ВОРОБЙОВА та Станіслав ЄМЕЛЬЯНЕНКО, група  БД-23-1/11, які під керівництвом викладачів спеціальних дисциплін Наталії ГОРБОНОС та Альони НЕХАЄВОЇ презентували доповідь на тему «Інверсійні покрівлі – сучасне екологічне рішення». Наші здобувачі освіти гідно представили коледж, впевнено відповідали на запитання та були активними учасниками обговорення презентованих доповідей. За результатами роботи конференції учасники отримають сертифікати за участь, тези будуть опубліковані у збірнику доповідей.




Матеріали посту підготувала   голова ЦК будівельних дисциплін Наталія ГОРБОНОС.

81 перегляд
bottom of page