top of page

Участь у конференції "Екологія. Біологія. Хімія. Освіта – 2021"

24 листопада на базі Придніпровського політехнічного коледжу відбулася ХV обласна науково-методична конференція викладачів «Екологія. Біологія. Хімія. Освіта – 2021». Наука, освіта, технології, інновації. Конференція проходила у дистанційному режимі.


В роботі конференції взяли участь викладачі технікумів та коледжів Дніпропетровської області. Викладачі представили свої роботи, які змістовно розкрили обрані актуальні теми.


Викладачі екологічних дисциплін традиційно взяли участь у роботі конференції:

1. Бочка Л.Ф з темою: Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Геологія з основам геоморфології» для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою спеціальності 101 Екологія ЗФПО.


2. Черниш О.О. з темою: Методична розробка заняття за дистанційною формою навчання з дисципліни «Основи водопостачання» на тему «Технологічні схеми і споруди для очищення стічних вод» для студентів спеціальності 101 Екологія.


3.Судак О.П. з темою: Методична розробка для проведення семінарського заняття з дисципліни «Радіоекологія» для здобувачів освіти спеціальності 101 Екологія на тему: «35-та річниця трагедії на ЧАЕС».


4. Понайда С.С. з темою: Методична розробка заняття з предмету «Біологія та екологія» на тему «Узагальнення та систематизація знань за темою «Обмін речовин і перетворення енергії».


5. Бабієва Т.О. з темою: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Метеорологія і кліматологія» для студентів спеціальності 101 Екологія.


Усі представлені роботи будуть надруковані у збірнику тез конференції, а всі учасники отримають сертифікати.


Вітаємо учасників і бажаємо всім творчих успіхів!


Матеріали посту підготувала Судак О.П.

73 перегляди
bottom of page